Tekneyle gitti, yüzerek dönmek istedi! Gölde kaybolan genç için arama başlatıldı

Kırıkkale'de arkadaşlarıyla birlikte tekneyle Kapulukaya Barajı göletinde gezintiye çıkan 24 yaşındaki genç, kıyıya yüzerek ulaşmak isteyince suda kayboldu. Bir süre sonra gözden kaybolan Sinan Ş. için arama çalışması başlatıldı.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli köyündeki Kapulukaya Barajı'nda, 24 yaşındaki Sinan Ş. ve iki arkadaşı, tekneyle baraj gölüne açıldı.

Açıldıktan sonra göle giren Sinan Ş, üzerindeki can yeleğini de çıkararak yüzmeye başladı. Bir anda baraj gölünde çırpınmaya başlayan Sinan Ş. gözden kayboldu. Genci bulamayan arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Tekneyle gitti, yüzerek dönmek istedi! Gölde kaybolan genç için arama başlatıldı

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık, AFAD, itfaiye ve Kırıkkale Belediyesi Su Altı Kurtarma ekipleri yönlendirildi. Bir süre gölde arama yapan ekipler, Sinan Ş.'ye ulaşamadı. Yarın devam edilmek üzere ara verilen arama çalışmalarına, Ankara'dan gelecek ekiplerin de katılacağı öğrenildi.

DHA-İHA

Tekneyle gitti, yüzerek dönmek istedi! Gölde kaybolan genç için arama başlatıldı ile ilgili etiketler Kırıkkale kayıp Kapulukaya Barajı baraj göleti Sinan Ş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.