Teknedeki asker eğlencesinde feci ölüm! Kafası tekne pervanesinde parçalandı

Köyceğiz'de bir tur teknesinde asker eğlencesi düzenlendi. Eğlencede çıkan kavgada denize düşen ve teknenin pervanesinin kafasına zarar verdiği 21 yaşındaki kişi hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili tekne kaptanının da aralarında olduğu 12 kişiyi gözaltına aldı.

Muğla'daki Köyceğiz Gölü'nde, 11 kişi asker eğlencesi için tekne kiraladı. Alkol alıp, müzik eşliğinde eğlenen grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Teknedeki asker eğlencesinde feci ölüm! Kafası tekne pervanesinde parçalandı

Kavgada tekneden bir kişinin düştüğünü gören çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile polis dalgıçları sevk edildi. Bugün öğle saatlerinde süren arama çalışmalarında, kavgada denize düşerek teknenin pervanesinin kafasına zarar verdiği Erdem Acar'ın cesedine ulaşıldı.

Teknedeki asker eğlencesinde feci ölüm! Kafası tekne pervanesinde parçalandı - Resim : 2

Acar'ın cesedi otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis tekne kaptanı Yiğit S.'nin de aralarında bulunduğu 12 kişiyi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor.

DHA

Teknedeki asker eğlencesinde feci ölüm! Kafası tekne pervanesinde parçalandı ile ilgili etiketler Muğla Kavga Köyceğiz Gölü asker eğlencesi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.