Tekirdağ'da selde kaybolan askerin cesedi bulundu...

Tekirdağ'ın Saray ilçesi'nde sele kapılarak kaybolan askerin cansız bedenine ulaşıldı. Askerin cenazesi Zırhlı Personel Taşıyıcı(ZPT)nın Galata köprüsünden düştüğü noktanın 800 metre ilerisinde bulundu.

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası derenin taşması üzerine mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya giderken sele kapılan zırhlı askeri araçta kaybolan Şehit Er Sefa Tarhan’ın arama çalışmaları sabahın erken saatlerinde başladı.

8a6a0509728de56afbed3179fc07108d

Yapılan çalışmalarda kayıp Er Sefa Tarhan’nın cenazesi olay mahallinin 800 metre ilerisinde bir ağaca sarılı olarak bulundu.

Şehit askerin bulunmasının ardından 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal ve Saray Kaymakamı Alp Arslan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

ece722fc8e06591f90c1673573a9c2b9

Şehit askerin cenazesi Cumhuriyet Başsavcısının incelemelerinin ardından otopsi için Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şehit Sefa Parhan'ın, terhisine günler kala asker arkadaşları ile birlikte Orhan Ölmez’in ‘Su misali’ adlı şarkısını seslendirdiği ortaya çıktı.

'Anca böyle geçer günler. Amatörce yaptık bir şeyler’ notu ile sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Şehit er Parhan’ın yanık sesiyle söylediği şarkı dinleyenlerin yüreklerini yaktı.

Aslen Şanlıurfa’lı olan ailesinin İzmir’de yaşadığı öğrenilen şehit er Sefa Parhan’ın naşı, yapılacak olan işlemlerin ardından askeri törenle memleketine uğurlanacak.

Tekirdağ'da selde kaybolan askerin cesedi bulundu... ile ilgili etiketler Tekirdağ Saray Sel (Doğa olayı) kayıp asker cesedi bulundu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.