Ekmek bahanesi bu kez işe yaramadı

Tekirdağ'a bağlı Malkara ilçesinde otomobiliyle markete gitmek için dışarı çıktığını iddia eden vatandaş polisler tarafından durduruldu. Hakkında 3 bin 150 lira cezai işlem uygulanan vatandaş, ''Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun affedin'' dedi. Bir başka sürücü ise, ''Şuradan ekmek alacaktım'' dese de cezadan kurtulamadı.

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara göz açtırmıyor. Yiğit Polis Merkezi ekipleri tarafından Hükümet Konağı civarında sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili denetim yapıldı.

Araçlarıyla sokağa çıkması neticesinde belgesi ve kısıtlamadan muaf olmayanlara ceza kesildi. Durdurulan bir otomobilin sürücüsü, “Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun affedin” dese de 3 bin 150 lira ceza yemekten kurtulamadı.

“O ZAMAN YEMEĞİMİ EVE GETİRİN”

Ekmek ve yiyecek almaya çıktığını ifade eden başka bir sürücü ise, “Şuradan ekmek ve yiyecek alacaktım. Getirin o zaman yemeğimi eve” diyerek sitem etti. Sürücüye cevap veren polis memuru ise, “Siz dışarı çıkmayın yeter ki, gerekirse ben getiririm” dedi.

(İHA)

Ekmek bahanesi bu kez işe yaramadı - Resim : 2

Ekmek bahanesi bu kez işe yaramadı ile ilgili etiketler Tekirdağ Malkara ekmek kısıtlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.