Tekirdağ'a yanan ağaçların külü yağdı! Her yerde kül birikti!

Orman yangınlarından gökyüzüne çıkan küller rüzgarın etkisiyle Tekirdağ'a kadar ulaştı. Araçların, masaların ve sahilde oturan vatandaşların kıyafetlerinde kül biriktiği gözlendi.

Tekirdağ'da sabah saatlerinden bu yana gökyüzünün puslu olması merak konusu olurken, aynı zamanda şehirde gökyüzünden kül yağdı.

Orman yangınlarından gökyüzüne çıkan küller rüzgarın etkisiyle Tekirdağ'a kadar ulaştı.

Tekirdağ'a yanan ağaçların külü yağdı! Her yerde kül birikti!

ADETA TEKİRDAĞ'DA VOLKAN PATLAMIŞ GİBİ

Yanan ormanlardan gökyüzüne çıktıktan sonra yağan küller araçların, masaların ve sahilde oturan vatandaşların kıyafetlerinde biriktiği gözlenirken, yağan külün ise orman yangınlarından geldiği düşünülüyor.

Tekirdağ'a yanan ağaçların külü yağdı! Her yerde kül birikti! - Resim : 2

KÜLLERİN ÇOĞU YUNANİSTAN'DAKİ YANGINLARDAN GELİYOR

Uzmanlardan yapılan açıklamada ise rüzgarların güneyden kuzeye doğru esmesi sebebiyle şehirde yağan küllerin Yunanistan'daki orman yangınları bölgesinden geldiği düşünülüyor.

 

Kaynak: İHA

Tekirdağ'a yanan ağaçların külü yağdı! Her yerde kül birikti! ile ilgili etiketler Tekirdağ Yangın Orman Yağış kül yağdı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.