Tek şart lise mezunu olmak! İŞKUR bir çok ilde personel arıyor!

KPSS şartı aranmadan İŞKUR, Türkiye genelinde birçok ilde en az lise mezunu personel alımı yapacak. Bu bağlamda başvuru şartları ve ayrıntıları merak ediliyor. İşte, KPSS şartsız İŞKUR personel alımları....

Toplamda 1240 büro personeli alımı için ilan veren İŞKUR, bu pozisyonlara başvuracak adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanmış olma, kurumların belirlediği özel şartlara uygunluk, sağlık probleminin bulunmaması gibi kriterleri taşımalarını bekliyor.

Tek şart lise mezunu olmak! İŞKUR bir çok ilde personel arıyor!

Açıklanan iş ilanları arasında; Büro İşçisi, Büro Makineleri Teknik Servis Elemanı, Büro Memuru (Dış Ticaret), Büro Memuru (Genel), Büro Memuru (Noter Katibi), Büro Memuru (İdari İşler), Büro Yönetimi Elemanı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Meslek Elemanı gibi pozisyonlar bulunmaktadır.

Başvuru şartları arasında en az lise mezunu olmak, ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerisi yüksek, analitik düşünebilen ve Office programlarına hakim olma gibi özellikler de yer almaktadır.

Başvurular için adaylar, İŞKUR'un üye profiline e-Devlet üzerinden online olarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Sonrasında ise uygun il ve ilçelerdeki ilanları görebilir ve başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. 

İŞKUR İŞ BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Tek şart lise mezunu olmak! İŞKUR bir çok ilde personel arıyor! ile ilgili etiketler İŞKUR personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.