Tek merkezden çıkma başlıkla yerli oto düşmanlığı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Gurubu TOGG tarafından her gün paylaşılan fotoğraflarla yarın yapılacak tanıtım toplantısı öncesi bazı özellikleri kamuoyuna aktarılan yerli otomobil, muhalif medyada aynı merkezden çıkma başlıklarla aşağılanmaya çalışıldı. Başlangıç menüsünün İngilizce olduğu, prototipinin İtalya'dan getirildiği vurgusu ile yerli otomobilin karalanmaya çalışılmasına kamuoyundan büyük tepki geldi.

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtlığını yayın politikalarının merkezine oturtan bu nedenle de hükümetin yaptığı ya da yapılması için önce ve teşvikçi olduğu her konuyu karalayan, itibarsızlaştırmaya çalışan muhalif medya şimdi de diline yerli otomobili doladı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Gurubu tarafından bir kaç gündür fotoğrafları paylaşılan yerli otomobilin bugün de içinden ve ön konsoldan bir fotoğraf ile yan profilden elektrik motorunun çalışma düzenini de gösteren animasyon sosyal medya hesaplarından kamuoyuna sunuldu.

Ancak muhalif medya paylaşılan bu fotoğrafları aynı merkezden çıktığı anlaşılan başlıklarla itibarsızlaştırmaya çalıştı. İşte Birgün, Halk TV, T24 ve Sol'un benzer başlıklı o paylaşımları...

Tek merkezden çıkma başlıkla yerli oto düşmanlığı!

Muhalif medyanın yerli otomobili itibarsızlaştırmak ve karalamak amacıyla attığı benzer başlıklara sosyal medyadan tepki yağdı. 

Birçok sosyal medya kullanıcısı bu paylaşımlara "Kudurun" diye tepki gösterdi. İşte sosyal medyada muhalif medyaya yönelik tepkiler...

Tek merkezden çıkma başlıkla yerli oto düşmanlığı! - Resim : 2

Tek merkezden çıkma başlıkla yerli oto düşmanlığı! - Resim : 3

Tek merkezden çıkma başlıkla yerli oto düşmanlığı! - Resim : 4

Tek merkezden çıkma başlıkla yerli oto düşmanlığı! - Resim : 5

Tek merkezden çıkma başlıkla yerli oto düşmanlığı! - Resim : 6

 

Tek merkezden çıkma başlıkla yerli oto düşmanlığı! ile ilgili etiketler Yerli otomobil TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.