Tehlikeli provakasyon! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödemeyin çağrısı yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan paylaştığı videoda; yılbaşında yapılan elektrik zammının geri alınmasını istedi. Zamlar geri çekilinceye kadar elektrik faturası ödemeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan elektrik faturaları ve IBAN numaralarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a göndermelerini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam sosyal medyadan bir video daha yayınladı. Elektrik ücretine yapılan zamların geri alınmasını isteyen Kılıçdaroğlu, 31 Aralık 2021 tarihinde yapılan zamlar geri çekilinceye kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi.

CHP lideri ayrıca, vatandaşlardan ödeyemedikleri faturaları, IBAN numaraları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermelerini ve Twitter'da #SıraSende etiketini kullanmalarını istedi.

 

ÖNCE HDP, ŞİMDİ KILIÇDAROĞLU

Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısı tehlikeli provakasyon olarak yorumlanırken, akıllara Millet İttifakı ortağı HDP'nin tüm il ve ilçe teşkilatlarına gönderdiği, 'elektrik zammı kaynaklı halk eylemlerine öncülük edin' talimatını getirdi. HDP'li Özlem Gündüz imzalı yazıda;  Kandil'den gelen talimatlar doğrultusunda sivil itaatsizlik eylemleri için çağrıda bulunulmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından sonra sosyal medyada sivil itaatsizlik paylaşımları dikkat çekti.

 

Tehlikeli provakasyon! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödemeyin çağrısı yaptı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP HDP elektrik faturası
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.