Tecrübeli muhabir uyardı: Süper Lig'de 2'nci dalga FETÖ operasyonu acilen yapılmalı!

Geçtiğimiz aylarda başta Hakan Şükür ve Arif Erdem olmak üzere eski futbolcuları kapsayan ‘Futbolda FETÖ Operasyonu’ yapılmıştı. Son olarak Bekir İrtegün "ByLock" kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Anadolu Ajansı'nın tecrübeli Beşiktaş muhabiri Ali Fuat Duatepe, bu gelişmelerin ışığında, futbolda 2. dalga FETÖ operasyonun yeni sezon başlamadan yapılması gerektiğini söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Mehmet Şenay Baygın tarafından FETÖ/PDY'nin "futbol yapılanmasına" ilişkin, daha önce Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür hakkında yakalama kararı çıkarılan soruşturma kapsamında, Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz ile ilgili medyada yer alan haberler ihbar sayılmıştı.

Soruşturma dosyasına, Erdem, Tütüneker ve Demiriz hakkındaki iddialara ilişkin bilgi ve belgeler eklenmişti.

Son olarak eski Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı. "Bylock" kullandığı iddia edilen İrtegün gözaltına alındıktan kısa süre sonra serbest bırakıldı.

Bekir İrtegün'ün "itirafçı" olduğuna ilişkin bilgiler kamuoyuna yansıdı.

KASTAMONUSPOR KALECİSİ TUTUKLANDI

Futboldaki FETÖ yapılanması hakkında dün de flaş bir gelişme yaşandı. Kastamonuspor kalecisi Oğuzhan Bahadır (37) tutuklandı. Emniyet güçlerinin İsmail Dikmenli Tesisleri’ne baskın yaptığı, burada gözaltına alınan Bahadır’ın akşam saatlerinde nöbetçi mahkeme tarafından cezaevine yollandığı bildirildi.

"LİGLER BAŞLAMADAN YAPILMALI"

Yaşanan bu gelişmeler üzerine tecrübeli spor muhabiri Ali Fuat Duatepe'den önemli uyarılar geldi.

Sosyal medya hesabında Süper Lig'de halen aktif olan "FETÖ imamları"na dikkat çeken Duatepe, yeni sezon başlamadan futbolda 2. dalga FETÖ operasyonun yapılmasını gerektiği görüşünü paylaştı.

ferukhgerg

Süper Lig'de hakkında terör örgüte bağlı "İmam" ithamı yapılan isimlerin olduğunu belirten Duatepe operasyonun gecikmemesi gerektiğine vurgu yaptı. / SuperHaber Spor Servisi

Tecrübeli muhabir uyardı: Süper Lig'de 2'nci dalga FETÖ operasyonu acilen yapılmalı! ile ilgili etiketler FETÖ Süper Lig İmam bekir irtegün ali fuat duatepe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.