Çılgına dönen ağabey 5 teröristi taradı!

Suriye’nin petrol bölgesi olan Deir Ezzor'un Ziban kasabasında, YPG/PKK'lı teröristlerin genç bir kıza tecavüz ettikleri ortaya çıktı. Genç kızın başına gelenleri öğrenen ağabey çılgına döndü ve otomatik silahla teröristleri taradı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Bölücü terör örgütü PKK/YPG’de örgüt içi tecavüzlerin olduğu biliniyordu. Güvenlik güçlerinin yaptığı istihbaratlarda, özellikle örgütten kaçmak isteyen kadın militanların, yöneticilerin emri ile tecavüze uğradıkları tespit edilmişti. PKK/YPG’de olan bu tecavüz olayları, son 3 yılda örgütün bulunduğu yerlerde, halka yapılmaya başlandığı belirtildi.

GENÇ KIZ SİLAH ZORUYLA TECAVÜZE UĞRADI

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Suriye’nin petrol bölgesi olan Deir Ezzor'un Ziban kasabasında, YPG/PKK'lı teröristlerin genç bir kıza tecavüz ettikleri ortaya çıktı. Genç kızın, silah zoruyla tecavüze uğradığını ailesine söylemesi üzerine çılgına dönen ağabey, otomatik tüfekle tecavüzcü 5 teröristi silahla yaraladı. Tecavüzcü 5 PKK/YPG’li terörist, hastanede tedavi edildikten sonra bir kamyonetin arkasında görüntülendi.

SDG’DEN 140 ARAP TERÖRİST AYRILDI

Öte yandan tecavüz girişiminin meydana geldiği Deir Ezzor'da bir başka gelişme yaşandığı ifade edildi. Terör örgütü PKK/YPG’nin paravan kuruluşu SDG bünyesinde yer alan 140 arap asıllı terörist, arapların yok sayılmasını bahane ederek örgütten toplu şekilde ayrıldığı öğrenildi.

Çılgına dönen ağabey 5 teröristi taradı! ile ilgili etiketler terörist Tecavüz pkk/pyd
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.