Tecavüzcüsüyle çalışmak zorunda kaldı...

Rusya'da yaşanan olay, bir süredir ülke gündeminin en çok konuşulan son dakika haberleri arasında öne çıkıyor. Zira, vahim olayın her bir satırı adeta kan donduruyor.

Rusya'da yaşanan ve ülke ajansları tarafından da son dakika haberi olarak duyurulan olay, her bir satırı ile adeta kan donduruyor. Ülkenin Soçi kentinde yaşanan olayın başrolünde ise 23 yaşındaki Maria Klochkova yer alıyor. Maria, bu yıl Ağustos ayında üniversiteden mezun olduktan sonra polis memuru olarak göreve başladı. Okulda yüksek not derecesi ile dikkatleri üzerine çeken genç kız, hayallerindeki mesleği yerine getirebilmek için adeta sabırsızlanıyordu. Maria'nın hayatı, göreve başlamasının ardından yaşayacağı dehşetin ardından adeta altüst oldu.

ÇALIŞTIĞI POLİSİN TECAVÜZÜNE UĞRADI, KÂBUSU YAŞADI

Genç kadın, kendisinden daha tecrübeli bir polisin tecavüzüne uğrarken; bu durumu üstlerine haber vermesinin ardından ise hiç beklemediği bir olaylar zinciriyle karşı karşıya kaldı. Soçi medyası da vahim olayın üzerine giderken; son dakika haberinin tüyler ürperten detaylarını şu şekilde aktardılar;

23 yaşındaki genç polis, bu yılın ağustos ayında üniversiteden mezun oldu ve eğitimini tamamladıktan kısa süre sonra polis memuru olarak göreve başladı.

Okuldan yüksek puanlarla mezun olan Maria Klochkova, hayallerindeki mesleği yapmanın coşkusu ve heyecanıyla göreve başladı. Ancak Maria'nın yaşantısı çok geçmeden kabusa döndü.

1996 doğumlu genç kadın, kendisinden daha kıdemli bir dedektifin tecavüzüne uğradı. Durumu üstlerine bildirdiği ifade edilen genç polisin, olayın örtbas edilmesi yönünde telkin aldığı ileri sürüldü.

Olayın ardından kendisine tecavüz etmekle itham ettiği erkek meslektaşıyla çalışmaya zorlanan genç kadın yaşadıklarına daha fazla dayanamadı ve beylik tabancasıyla intihar etti.

Rusya'nın Soçi kentinde yaşanan olayda hayatını kaybeden Maria Klochkova'nın göreve geldikten kısa süre sonra, sonra erkek meslektaşları tarafından baskı ve zorbalık gördüğü iddia edildi.

1996 doğumlu genç kadının bir süredir psikolojik olarak çöküntü yaşadığı kaydedildi. Kız kardeşi Anna, ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak kız kardeşinin bu olaylar başlamadan önce hiçbir psikolojik problemi olmadığını söyledi.

Tecavüzden kısa süre önce başlayan zorbalıkların, Maria'nın mesleğini yapmasına engel olduğunu ifade eden acılı kardeş, şu açıklamalarda bulundu:

"Kız kardeşim akıl hastası değildi. Hiçbir psikolojik sorunu yoktu, şizofren de değildi ancak intihara zorlandı. Bir dedektif tarafından tecavüze uğradı. O andan itibaren kendini bir kurban olarak görmektense, ailemizin onurunu zedeleyen biri olduğunu düşündü.

Onu polise ihbar etmedi çünkü kariyerini mahvetmek istemiyordu ve herkesin başına gelenleri öğrenmesini istemiyordu. Olayın rapor edilmesini, bu şekilde ünlü olmak ve haberlere konu olmak istemedi. Tecavüze uğrayan diğer milyonlarca kadın gibi verilebilecek en yanlış kararı verdi."

Anna, kardeşine tecavüz eden ve intihar etmesine kadar gelişen olaylarda ölümüne sebebiyet veren herkesin cezalandırılmasını istedi.

 

Tecavüzcüsüyle çalışmak zorunda kaldı... ile ilgili etiketler Tecavüz polis müfettiş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.