Tecavüz suçlaması sonrası tutuklanan Masan Greenwood serbest bırakıldı

Manchester United'ın genç golcüsü Mason Greenwood hakkında yürütülen tecavüz suçlamasında yeni bir gelişme yaşandı. 30 Ocak'tan beri tutuklu olan golcü oyuncu kefaletle serbest bırakıldı.

18 yaşındaki bir kadın öğrenciye tacevüz ettiği ve şiddet uyguladığı suçlamasıyla tutuklanan Manchester United'ın genç oyuncusu Mason Greenwood serbest bırakıldı. Yapılan açıklamada, sosyal medyada hakkında çıkan iddialar sonrası tutuklanan Greenwood'un kefaletle serbest bırakıldığı bildirildi.

Mason Greenwood sosyal medyada hakkında çıkan tecavüz ve şiddet iddiaları sonrası tutuklandı. Polis ekipleri, genç oyuncuyu 30 Ocak'tan bu yana sorguluyordu.

İngiliz basınına konuşan kaynaklar Greenwood'un serbest kalmasına rağmen yargı yolunun açık olduğunu belirtti.

Gündeme bomba gibi düşen iddialar sonrası açıklama yapan Manchester United, her türlü şiddeti kınadıklarını belirterek, soruşturma bitene kadar Greenwood'un sözleşmesini askıya aldıklarını bildirdi. Taraftarlar da iddialar sonrası sert tepki gösterirken, aralarında Ronaldo'nun da olduğu bazı takım akadaşları Greenwood'u sosyal medyada takip etmekten çıkarmıştı.

Tecavüz suçlaması sonrası tutuklanan Masan Greenwood serbest bırakıldı ile ilgili etiketler Manchester United Tecavüz Mason Greenwood tutuklama kefalet serbest
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.