Tecavüz mağduru kadına mahkeme yolunda saldırı!

Uttar Pradeş eyaletinde yaşayan bir kadın, Mart ayında tecavüze uğradığını bildirerek iki erkekten şikayetçi olmuştu. Davanın duruşmasına giderken yolu kesilerek yakılan kadın yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Hindistan’da tecavüze uğrayan 23 yaşındaki bir genç kadın, kendi duruşması için mahkemeye giderken, içinde tecavüz şüphelisinin de olduğu çete tarafından ateşe verildi.

Uttar Pradesh eyaletinin Unnao kasabasında meydana gelen saldırının ardından hastaneye kaldırılan genç kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Polis, genç kadının trene binmek için yola çıktığı sırada 5 kişilik bir çete tarafından durdurularak, üzerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildiğini belirterek, bu kişilerden birisinin kadına daha önce tecavüz eden zanlı olduğunu bildirdi.

Saldırıyı gerçekleştiren 5 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Geçen yıl 12 Aralık’ta genç kadına tecavüze eden kişi önce tutuklanmış, bir hafta önce kefalet karşılığı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Hindistan’da geçen hafta ülke çapından düzenlenen gösterilerde binlerce kişi, tecavüz suçlarına karşı daha fazla caydırıcı olması amacıyla ağır cezalar verilmesini öngören yasalar çıkartılmasını talep etmişti.

Uttar Pradesh eyaletinde, 2017 yılında 4 bin 200 tecavüz vakası kayıtlara geçmişti.

Tecavüz mağduru kadına mahkeme yolunda saldırı! ile ilgili etiketler cinayet Tecavüz mahkeme ateş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.