TCMB Başkanı Erkan'dan büyüme ve enflasyon açıklaması: Gerileme başladı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Hafize Gaye Erkan dikkat çeke büyüme ve enflasyon açıklaması geldi. "Artık bu istikrardan taviz verme lüksü kalmamıştır" diyen Erkan, enflasyonun ana eğiliminde bir gerileme başladığını ve devam edeceğini söyledi. İşte detaylar...

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan yaptığı açıklamada enflasyonun ana eğiliminde gerileme başladığını söyledi.

TCMB Başkanı Erkan'dan büyüme ve enflasyon açıklaması: Gerileme başladı

Erkan yaptığı açıklamada "Enflasyonun ana eğiliminde de bir gerileme başladı. Kasım ayı öncü göstergeleri aylık enflasyondaki gerilemenin devam edeceğine işaret etmekte" diye konuştu.

Fiyat istikrarına da dikkat çeken Erkan "Düşük enflasyon, tek başına fiyat istikrarından çok daha geniş anlamda bir istikrara tekabül ediyor ve artık bu istikrardan taviz verme lüksü kalmamıştır" dedi.

TCMB Başkanı Erkan'dan büyüme ve enflasyon açıklaması: Gerileme başladı ile ilgili etiketler ekonomi TCMB faiz enflasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.