TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı hatası ne demek?

KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanması sonrasında sorgulama ekranına giriş yapanlar TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı hatası ile karşılaştı. Peki ama TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı hatası ne anlama gelmektedir.

KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının sonrasında TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı hatası dikkatlerden kaçmadı. Burs başvuruları adayların erişimine açılırken karşılaşılan hatalardan birisi olan TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı sorusuna yanıt arandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, 2021-2022 eğitim öğretim yılında burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Öğrenciler ise burs başvuru sonuçlarını incelerken TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı hatası ile karşılaştı.

TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı ne demek?

Burs ve kredi sonucunu sorgulamak isteyenler; Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ile eşleşen kredi numarası bulunamadı hatasıyla karşı karşıya kaldı. Eğer bu sorunla karşılaşıyorsanız; e Devlet girişi kısmından giriş yaparak sonucunu öğrenmeye çalışın. Hala aynı hatayı veriyorsa GSB iletişim numarasından Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu'nu arayarak bilgi alın.

TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı hatası ne demek? ile ilgili etiketler KYK kredi burs
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.