Tchouameni Arda Güler'in penaltı atması için elinden geleni yaptı ama Joselu izin vermedi! Bu anlar sosyal medyada tepki çekti

Real Madrid'in şampiyonluk yarışında olduğu Girona'yı 4-0 mağlup ettiği maçın son bölümünde Milli yıldızımız Arda Güler takımına penaltı kazandırdı. Tchouameni penaltıyı kullanmak için topu eline alan Joselu'ya, vuruşu Arda Güler'in yapması gerektiğini söylese de Joselu bunu dinlemedi. Bu anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

La Liga'da şampiyonluk için yarışan Real Madrid ile Girona, Santiano Barnebau'da karşı karşıya geldi. Mücadelenin 76. dakikasında Milli futbolcumuz Arda Güler, Vinicius Jr.'ın yerine oyuna dahil oldu.

Maçın son dakikalarında orta sahadan aldığı topu slalomlarla ceza sahasına götüren Arda Güler, rakip oyuncunun müdahalesiyle yerde kaldı ve Real Madrid penaltı kazandı.

Penaltı kararı sonrası Joselu topu eline aldı. Takımın bir başka yıldızı Tchouameni ise orta sahadan koşarak ceza sahasına geldi ve son saniye penaltısını Arda Güler'in kullanması gerektiğini söyledi. Ancak Joselu, bunu dinlemeyerek kendi kullandı. İspanyol oyuncunun vuruşu ise direkten döndü ve maçın hakemi mücadeleyi bitiren düdüğü çaldı. Real Madrid 4-0'lık skorla galip geldi.

Bu görüntüler sosyal medyaya düşerken, Türk ve İspanyol futbolseverler Joselu'ya ateş püskürdü. İşte o anlar...

Tchouameni Arda Güler'in penaltı atması için elinden geleni yaptı ama Joselu izin vermedi! Bu anlar sosyal medyada tepki çekti ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.