TBMM'de Alpay Özalan - Gergerlioğlu gerilimi

AK Parti İzmir Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Alpay Özalan, milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Meclis'i terk etmesini istedi. O sırada HDP'lile Özalan'ın üzerine yürüdü. Tansiyonun yükselmesi ile diğer milletvekilleri araya girdi.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun 'terör propagandası yapmak' suçundan aldığı cezanın kararı TBMM'de okundu. Kararın okunması ile birlikte Gergerlioğlu'nun milletvekilliği düşürülürken, HDP'li tüm vekiller de Meclis'te eyleme başladı.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Alpay Özalan da kararı tanımadığını ve Meclis'i terk etmeyeceğini söylerken, Gergerlioğlu'nun yanına gitti.

MECLİS'İ TERK ETMESİNİ İSTEDİ

Özalan, Gergerlioğlu'nun Meclis'i terk etmesini ve dışarıya çıkmasını istedi.

Bu sırada tansiyon yükseldi, Alpay Özalan ile HDP'liler karşı karşıya geldi. Tartışmaların kavgaya dönüşmesine ramak kala, bazı vekiller araya girerek olayı yatıştırdı.

 

TBMM'de Alpay Özalan - Gergerlioğlu gerilimi ile ilgili etiketler Alpay Özalan HDP video TBMM Ömer Faruk Gergerlioğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.