TBMM'de 28. Dönem başlıyor: TBMM Başkanı Şentop görevini Bahçeli'ye devretti!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), 28'inci dönem yasama faaliyeti, milletvekili yemin töreniyle başlıyor. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Başkanlığını geçici olarak Devlet Bahçeli'ye devretti.

Seçimlerin ardından TBMM'nin 28'inci dönemi başlıyor.

TBMM Genel Kurulu, MHP Lideri Devlet Bahçeli başkanlığında toplanacak. Milletvekilleri yemin ederek görevine başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni ise yarın yapılacak.

Mustafa Şentop, TBMM Başkanlığını geçici olarak Devlet Bahçeli'ye devretti. İlk oturumu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetecek.

Teslim töreninde Şentop yapmış olduğu açıklamada  "Bu dönem boyunca birlikte çalıştığım milletvekili arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. TBMM Gazi Meclis’tir. Bu dönemi biraz daha ayrıcalıklı kılan 100. Yıl dönümü olmasıydı. TBMM’nin üstün gayretlerle çalıştığını ifade etmek isterim. Bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. "Bu görevi Büyük siyaset adamı Devlet Bahçeli’ye devrediyorum, hayırlı olsun. Parlak bir başlangıçla 28. Dönem başlayacak." dedi. 

 

TBMM'de 28. Dönem başlıyor: TBMM Başkanı Şentop görevini Bahçeli'ye devretti! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli TBMM Mustafa Şentop
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.