TBMM eski Başkanı Şahin sekreteri Zuhal Fırat'la evleniyor!

Üç yıl önce eşini kaybeden TBMM eski Başkanı, Adalet ve Devlet eski Bakanı, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin yeniden dünyaevine giriyor.

Mehmet Ali Şahin'in ilk eşi Saniye Şahin 3 yıl önce hayata veda ettiğinde 61 yaşındaydı.

Posta'nın haberine göre, ilk eşi Saniye Şahin'in 3 yıl önce kaybeden, dört çocuk babası Mehmet Ali Şahin, AK Parti Genel Merkezi'nde sekreter olarak görev yapan Zuhal Fırat'la (39) önceki gün aile arasında bir törenle nişanlandı.

sIahin_nisIan

67 yaşındaki Şahin'in, Siyasi İşler Başkanı olarak Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde Zuhal Fırat da sekreteri olarak çalışıyordu.

Şahin görevden ayrılınca bir dönem Hayati Yazıcı'yla çalışan Fırat, daha sonra da partinin Medya Tanıtım Başkanlığı'nda görev yaptı. Fırat, partiden ayrıldı, tüm sosyal medya hesaplarını da kapattı.

zuhal_fArat

1950 doğumlu olan Şahin, İstanbul İmam Hatip Lisesi'nde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la arkadaş oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Refah Partisi Eminönü İlçe Başkanlığı yapan Şahin, Refah, Fazilet Partisi ve AKP'den vekil seçildi. Şahin, TBMM Başkanlığı ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı görevlerinde bulundu.

Mehmet Ali Şahin'in ilk eşi Saniye Şahin hayata veda ettiğinde 61 yaşındaydı.

sIahin_ilk_esIi

TBMM eski Başkanı Şahin sekreteri Zuhal Fırat'la evleniyor! ile ilgili etiketler Nisan Mehmet Ali Şahin zuhal fırat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.