TBMM Deprem Araştırma Komisyonu yarın toplanacak

Kahramanmaraş merkezli depremlerin tüm yönleriyle araştırılması için kurulan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu, yarın ilk kez toplanacak.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonuçlarının tüm yönleriyle araştırılması, depreme dirençli yapı stokunun oluşturulması ve kentsel dönüşüm uygulamalarının etkinliğinin artırılması için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, yarın ilk toplantısını yapacak.

21 ÜYEDEN OLUŞUYOR

Toplantıda komisyon başkanı, başkan vekili, katip üye ve üyelerin seçimi yapılacak. Komisyon ayrıca çalışma takvimini ve yol haritasını belirleyecek. 21 üyeden oluşan komisyonda AK Parti'den 11, CHP'den 5, HDP'den 2, MHP'den 2 ve İYİ Parti'den 1 milletvekili yer alacak.

 

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu yarın toplanacak ile ilgili etiketler TBMM Deprem Araştırma Komisyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.