TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan, Ali Sinanoğlu ile Cem Davran'a "Filistin" teşekkürü!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail'in Filistin zulmüne tepki gösteren Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Ali Sinanoğlu ile sunucu ve oyuncu Cem Davran’a sosyal medya hesabı üzerinden teşekkürlerini dile getirdi.

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş Genel Kurulu'nda açıklama yaptı. İsrail'in Filistin zulmüne tepki gösteren Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Ali Sinanoğlu ile Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Gazze’deki zulme dikkat çeken Cem Davran’ın konuşmalarını sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Her iki ismin de konuşmasını şahsi sosyal medya hesabından “İnsanlık cephesinde yer aldığınız için teşekkürler” notuyla paylaşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, Ali Sinanoğlu ile Cem Davran’ı ayrıca arayarak göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti. 

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan, Ali Sinanoğlu ile Cem Davran'a "Filistin" teşekkürü!

TEŞEKKÜR SEBEBİ NE İDİ?

Beşiktaş Genel Kurulu'nda başkanlık divanı tarafından konuşmasının engellenmesi istenen Ali Sinanoğlu açıklamasında, “Suskun dünyanın gözleri önünde çocuklar katledilirken vicdan ve ahlaki olarak insanlık testinden geçtiğimiz bu süreçte haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diyerek özgür Filistin halkının haklı ve onurlu direnişini destekliyor; hastaneleri bombalayarak vahşice masum çocukları, hamile kadınları, yaşlı ve sivilleri katleden zihniyeti ve destekçilerini lanetliyorum. Adeta bir soykırım yapılan katliamlarda hayatını kaybeden tüm Filistinli şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum” ifadeleri kullanmıştı.

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde sunuculuğu üstlenen Cem Davran açıklamasında, “Biz ülkemizde çok mutluyuz ama yanı başımızda da kardeşlerimiz var, onların çocukları var. Filistin de yapılanları da unutmayalım ne olursunuz. Ne olur unutmayalım. Bu bizim görevimiz. Hayat devam etsin, sarılalım hayata ama o çocuklar da şeker de yiyebilsinler.” mesajını verdi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan, Ali Sinanoğlu ile Cem Davran'a "Filistin" teşekkürü! ile ilgili etiketler Numan Kurtulmuş Cem Davran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.