TBMM Başkanı Kahraman'dan Uysal'a veda ziyareti...

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) İsmail Kahraman veda ziyaretleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti.

26. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı görevini yürüten ve kısa bir süre sonra görevini devredecek olan İsmail Kahraman, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a veda ziyaretinde bulundu.

TBMM Başkanı Kahraman'dan Uysal'a veda ziyareti...

İBB’nin Saraçhane'deki başkanlık binası önünde İBB Zabıta Tören Mangası tarafından resmi törenle karşılanan Kahraman, tören sonrası İBB Anı Defteri’ni imzaladı. Kahraman, deftere yazdığı ifadeleri şöyle aktardı:

TBMM Başkanı Kahraman'dan Uysal'a veda ziyareti... - Resim : 2
“Sayın Mevlüt Uysal'ın daha önceki tecrübeleri ve şahsiyetli yapısıyla, bir dünya incisi olan İstanbul'umuza büyük katkıları olacağına inanıyorum. Kendisini ve şahsından mesai arkadaşlarını tebrik ediyor ve başarılar diliyorum."

TBMM Başkanı Kahraman'dan Uysal'a veda ziyareti... - Resim : 3

Kahraman daha sonra Mevlüt Uysal ile birlikte başkanlık makamına geçti. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından Uysal, Kahraman’a İBB Meclis salonunu gezdirdi. Meclis çalışmaları hakkında Kahraman’a bilgi veren Uysal, ziyaretin ardından TBBB Başkanı Kahraman’ı resmi törenle uğurladı.

TBMM Başkanı Kahraman'dan Uysal'a veda ziyareti... ile ilgili etiketler İsmail Kahraman Mevlüt Uysal veda ziyareti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.