TBF 2018'in kazananı belli oldu!

League of Legends Türkiye Büyük Finalinde Royal Bandits ve Bahçeşehir SuperMassive karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonucunda Bahçeşehir SuperMassive, 3-1 skorla rakibini kazanmayı başardı

Haftalardır süren serüvenin sonucu belli oldu. League of Legends Türkiye Büyük Finalinde Royal Bandits ve Bahçeşehir SuperMassive karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonucunda Bahçeşehir SuperMassive, 3-1 skorla rakibini kazanmayı başardı ve Türkiye‘nin en iyisi ünvanını kazandı. Böylece SuperMassive, ülkemizi World Championship 2018 ön elemelerinde temsil edecek.

“Best of Five” şeklinde oynanan finalde, ilk maçı ezici bir üstünlükle Royal Bandits kazandı. Maçın ikinci maçta ise ilk maçta tam aksine Bahçeşehir SuperMassive üstünlüğü vardı ve böylece skor 1-1’e gelmiş oldu. Üçüncü maçta ekipmanlarda yaşanan bazı sıkıntılar dolayısıyla oyun duraklatıldı. Kronakırılma uygulanan maç devam etti. Üçüncü maçın kazananı da SuperMassive oldu. Oynanan 4 round sonunda SuperMassive, toplam 3-1 skorla kupaya uzanmış oldu.

Serinin MVP’si SuperMassive orta koridor oyuncusu GBM oldu.

KADROLAR:

SuperMassive:
Üst koridor: fabFabulous
Orman: Stomaged
Orta koridor: GBM
Nişancı: Zeitnot
Destek: SnowFlower

Royal Bandits:
Üst koridor: Broken Blade
Orman: Closer
Orta koridor: Abbedagge
Nişancı: Freeze
Destek: Dumbledoge

TBF 2018'in kazananı belli oldu! ile ilgili etiketler Supermassive TBF league of legends
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.