'Tayyip'e parmak sallama 'Hürriyet'ini özlüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Hürriyet gazetesine yönelik eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'Muhtar bile olamaz' manşeti atan Hürriyet için, "O gazetenin geçmişine üzülüyor insan. Medyanın gerçekten amiral gemisiydi. Şimdi kuyrukta sandal bile olamadı." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının bir bölümünde Hürriyet gazetesine sert sözlerle yüklenen Kemal Kılıçdaroğlu, gazetede yer alan 'Bildiriyi imzalayan emekli amirallerden 4'ü CHP üyesi çıktı' başlıklı habere tepki gösterdi.

"CHP'YE SALDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR"

"Darbe marbe bilmem ne hikayelerini güçlendirmek için havuz medyasını kullanamıyorlar çünkü itibarı yok." diyen Kılıçdaroğlu, "Bir parça itibarı olan Hürriyet gazetesi üzerinden CHP'ye saldırmaya çalışıyorlar." ifadesini kullandı.

GEÇMİŞİNE ÜZÜLÜYORMUŞ...

Kılıçdaroğlu, geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili 'Siyasi hayatı bitti', 'Muhtar bile olamaz', 'Siyasi hayatı bitebilir Tayyip'e şok ceza' başlıklı haberlere imza atan Hürriyet'in geçmişine üzüldüğünü kaydetti.

Kılıçdaroğlu, sözlerinin devamında "Medyanın gerçekten amiral gemisiydi. Şimdi kuyrukta sandal bile olamadı. Gündem yaratıyor sözde. O da, CNN Türk'te o ikisi de ne yaparsa yapsın bildiğimiz yoldan dönmeyeceğiz, dönmeyeceğiz." diye konuştu.

 

'Tayyip'e parmak sallama 'Hürriyet'ini özlüyor ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Hürriyet amiral
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.