Tayyip Talha Sanuç'un hedefi Fenerbahçe maçına yetişmek

Sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın milli ara sonrasında eli rahatlayacak. Bu arada siyah beyazlılara uzun süredir sahalardan uzak olan Tayyip Talha'dan da iyi haber geldi.

Yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın yönetiminde aldığı Başakşehir galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş'ta sakat oyuncular da milli arada yara saracak ve büyük bölümü takıma dönecek.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; siyah beyazlı ekipte başta Vincent Aboubakar olmak üzere Arthur Masuaku, Eric Bailly, Salih Uçan ve Cenk Tosun'un sakatlıklarının tamamen geçmesi, Başakşehir karşılaşmasında yüzüne darbe alan Bakhtiyor Zaynutdinov'un da özel maske ile sahada yer alması bekleniyor.

Sadece Rachid Ghezzal, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın dönüşüne kesin gözüyle bakılmıyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkan ancak çapraz bağ sakatlığı yaşayan ve sonrasında ameliyat masasına yatan Tayyip Talha Sanuç, 2 Nisan'da başlayan özlemini yine Fenerbahçe derbisiyle giderecek. 

Takımla çalışmalara başlayan 23 yaşındaki milli stoperin, güçlenmeye devam ettiği ve fiziksel kalitesini artırdığı belirtildi. 

Tayyip Talha'nın yavaş yavaş takımın içerisine girip süreler bulmaya başlayacağı ve özellikle 9 Aralık'ta Vodafone Park'ta oynanacak Fenerbahçe derbisinde 11'de forma giyecek seviyeye geleceği ifade edildi.

Tayyip Talha Sanuç'un hedefi Fenerbahçe maçına yetişmek ile ilgili etiketler Beşiktaş Rachid Ghezzal sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.