Tayt hırsızının ifadesi ortaya çıktı: '60 tane kadın çamaşırı çaldım, bu benim zaafım'

Ankara'da 17 yaşındaki lise öğrencininin balkondaki taytını 3 defa çalan kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. N.Ç verdiği ifadede, "Bugüne kadar 60 tane kadın çamaşırı çaldım. Balkonlarda asılı olan tayt, iç çamaşırlarını çalıyorum. Bu, benim zaafım. Bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorum" dedi.

Ankara Keçiören'de 17 yaşındaki lise öğrencisinin balkona kuruması için astığı önce koklayıp sonra da çalan N.T için suç duyurusunda bulunulmuştu. 

"3 KEZ TAYTINI ÇALDIM, ONDAN BAŞKA KİMSE ŞİKAYETÇİ OLMADI"

Evli olan N.T., savcılıktaki ifadesinde kullanılmış kadın çamaşırlarına karşı zaafı olduğunu belirterek, "Bugüne kadar 60 tane kadın çamaşırı çaldım. Balkonlarda asılı olan tayt, iç çamaşırlarını çalıyorum. Bu, benim zaafım. Bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Y.Ç.'nin 3 kez balkondan taytını aldım. Ondan başka hiç kimse şikayetçi olmadı" dedi. N.T., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tayt hırsızının ifadesi ortaya çıktı: '60 tane kadın çamaşırı çaldım, bu benim zaafım' ile ilgili etiketler Ankara Tayt sapık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.