Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'a talip: Yine aynı takıma gidiyorlar

Galatasaray'ın yeni sezonda takımda düşünmediği ve geçen yılı Ankaragücü'nde kiralık olarak geçiren Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'a Süper Lig'den Samsunspor talip oldu.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon için Süper Lig seviyesinde bir kadro kurabilmek için hazırlıklarına başladı. Samsunspor'un hedefinde Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç var.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un geçen yıl da kadroda düşünmediği ve Ankaragücü'ne kiralanan iki isim, yine birlikte Samsunspor'a transfer olabilir.

TAYLAN TEKLİFİ RESMEN AÇIKLANDI

TRT Spor'a konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Taylan Antalyalı'yı istediklerini ve Galatasaray'la ilk görüşmeyi gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Ankaragücü'nün de bu yıl yine kadrosunda tutmak istediği Taylan için yurt dışından da talip olan kulüpler olduğu, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Taylan Antalyalı geçtiğimiz sezon Ankaragücü ile ligde 31 maça çıktı ve 3 gol, 4 asistlik katkı verdi.

EMRE KILINÇ DA SAMSUN YOLUNDA

Samsunspor, Taylan Antalyalı ile birlikte Emre Kılınç'ı da kadrosuan katmak istiyor. Karadeniz ekibi, eğer bonservisi alınamazsa Emre Kılınç'ı kiralık olarak kadroya dahil edilmeye çalışılacak.

Emre geçtiğimiz yıl Ankaragücü ile çıktığı 32 maçta 2 gol ve 4 asist yaptı.

Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'a talip: Yine aynı takıma gidiyorlar ile ilgili etiketler Emre Kılınç Ankaragücü Galatasaray Samsunspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.