Taylan Antalyalı: Selçuk İnan'ın gelişimimde müthiş etkisi var

Taylan Antalyalı: "Selçuk İnan'ı tanıdığım için çok şanslıyım. Onunla 1 sezon oynayabildim. Keşke daha çok oynayabilseydik. Gelişimimde müthiş etkisi var, bugün de onu andıran bir pas attım. Geçen sezon birden fazla mevkide oynadım. Bu sezon daha farklı bir oyun oynuyoruz. Takım arkadaşlarımla aramızdaki uyum da gayet iyi. Başarının bir sırrı da bu."

Galatasaray'ın yükselen yıldızı Taylan Antalyalı, 3-1'lik Göztepe galibiyetinde oynadığı futbol ve yaptığı asistle maçın adamı oldu. Sarı-Kırmızılılar'ın bu sezon Süper Lig'de çıktığı 13 maça da ilk 11'de başlayan ve ilk asistini Göztepe maçında yapan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu maçın ardından şunları söyledi:

"Defansif anlamda birkaç tane pozisyon verdik. Bunlara ileriki maçlarda dikkat etmeliyiz. Ofansif olarak ise çok pozisyon bulduk. Galip gelmek önemliydi. Selçuk İnan'ı tanıdığım için çok şanslıyım. Onunla 1 sezon oynayabildim. Keşke daha çok oynayabilseydik. Gelişimimde müthiş etkisi var, bugün de onu andıran bir pas attım. Geçen sezon birden fazla mevkide oynadım. Bu sezon daha farklı bir oyun oynuyoruz. Takım arkadaşlarımla aramızdaki uyum da gayet iyi. Başarının bir sırrı da bu."

Taylan Antalyalı: Selçuk İnan'ın gelişimimde müthiş etkisi var

FEGHOULİ: HOCAMIN GÜVENİNİ YENİDEN KAZANDIM

Bu sezon ilk kez gol sevinci yaşayan Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli ise şunları söyledi:

"Son maçtan sonra bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu ve gösterdik. Bu maçta hocamızın güvenini yeniden kazanmaktan dolayı da mutluyum. Önümüzdeki 1 aylık süreçte 3 günde 1 maç yapacağız. Bu dönemi de iyi geçirmek istiyoruz. Galatasaray'ın en iyi yerde olması gerekiyor."

Taylan Antalyalı: Selçuk İnan'ın gelişimimde müthiş etkisi var ile ilgili etiketler Galatasaray Taylan Antalyalı Selçuk İnan sofiane feghouli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.