Tayfun Erdoğan’dan 'Affet beni oğlum ben sana babalık edemedim' paylaşımına tepki!

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, sosyal medyadan yapılan bir paylaşıma yine sosyal medya hesabından yanıt vererek tepki gösterdi.

Tayfun Erdoğan ve babası Emrah arasında geride bıraktığımız haftalarda sosyal medya üzerinden kısa bir atışma yaşanmış, her iki taraf da dikkat çekici paylaşımlarda bulunmuştu.

Konuyla ilgili olarak bir magazin programına katılan Tayfun Erdoğan, burada babasının kendisini mirasından reddetmesine dair açıklamalar yapmıştı.

Katıldığı programın ardından sessizliğe bürünen genç isim, babası Emrah'ın adını kullanan sahte bir hesap tarafından rencide edildi.

İşte sahte hesaptan yapılan o paylaşım:

QWRQWRQWR

Bu paylaşımı hesabından yeniden paylaşan Tayfun Erdoğan, yaşadıklarına saygı duyulması gerektiğini söyleyerek, sahte hesap hakkında şu yorumu yaptı: "Şu mübarek aylarda benim en hassas olduğum nokta konuda böyle yaparak vebal alıyorsunuz benim hassas olan duygularımla oynamayın sakın lütfen…"

Tayfun Erdoğan’dan 'Affet beni oğlum ben sana babalık edemedim' paylaşımına tepki! ile ilgili etiketler Emrah tayfun erdoğan tepki paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.