Tayfun Erdoğan kimdir? Emrah'ın oğlu Survivor'da yarışacak

Tayfun Erdoğan kimdir? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor bu sene Şubat ayında izleyicilerle buluşacak. Survivor'da yarışacak bir isim daha belli oldu. Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan Survivor'da yarışacak isimler arasında yer aldı. Peki Tayfun Erdoğan kimdir? Detaylar haberimizde...

Tayfun Erdoğan kimdir? İzleyicilerin beğeni ile izlediği Survivor yeni sezonu ile kısa bir süre ekranlara gelecek. Survivor'da yarışacak isimler arasında şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan da yer aldı. Erdoğan'ın yaşamı ise merak konusu oldu.

Tayfun Erdoğan, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Tayfun Erdoğan, bir dönem komilik yapıyordu.Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu Evleneceksen Gel programına katılmıştı.

SURVIVOR'DA KİMLER YARIŞACAK?

Survivor'un yeni sezon yarışmacıları arasında ilk belli olan isim Ersin Korkut olmuştu.Diğer bir yarışmacı ise Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan oldu.

Tayfun Erdoğan kimdir? Emrah'ın oğlu Survivor'da yarışacak ile ilgili etiketler TV8 Survivor Emrah tayfun erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.