Tatvan'dan acı haber: 1 korucu şehit, 2 jandarma yaralı!

Bitlis Tatvan'da terör örgütüne yönelik devam eden operasyonda 1 korucu şehit oldu, 2 jandarma yaralandı. İçişleri Bakanlığı, operasyonda 3 teröristin ise etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, Bitlis Tatvan'da 1 korucunun şehit olduğunu, 2 jandarmanın ise yaralandığını açıkladı. Operasyonda 3 teröristin ise etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

Bitlis Tatvan kırsalında dün 2 şehidimizin olduğu Eren - 11 Operasyonunda, şehitlerimizin kanı yerde kalmadı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma komando, güvenlik korucuları ve jandarma özel harekat (JÖH) birliklerince devam eden operasyonda, bugün 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilirken, çıkan çatışmada bir güvenlik korucusu şehit oldu, 2 jandarma personeli yaralandı.

Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz.

Tatvan'dan acı haber: 1 korucu şehit, 2 jandarma yaralı! ile ilgili etiketler Bitlis İçişleri Bakanlığı Tatvan Şehit terör operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.