Tatlıtuğ çiftine mahkemeden kötü haber: Tedavi görecek

Ünlü çift Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Sinan A. isimli vatandaştan ''tehdit'' ve ''hakarete maruz kaldıklarını'' iddia ederek şikâyetçi olmuşlardı. Tatlıtuğ çiftini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan Sinan A.'nın akıl sağlığının yerinde olmadığı belirlendi. Mahkeme, ceza almayan Sinan A.’nın tedavi görmesine hükmetti.

Sinan A., Kıvanç Tatlıtuğ’un stilist eşi ve oğlu Kurt Efe'nin annesi Başak Dizer Tatlıtuğ’un, Harbiye’de işlettiği restoranı basmasıyla gündeme gelmişti. Başar Dizer Tatlıtuğ şikâyetçi olmuş, ancak bu kez de Sinan A. sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri savurmuştu. Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ çifti de bunun üzerine yeniden şikâyetçi oldu.

''HAZAR ERGÜÇLÜ’YÜ ZEHİRLEDİLER''

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Soruşturma kapsamında ifade veren Sinan A., “Oyuncu Hazar Ergüçlü benim kız arkadaşım olur. Kendisi yaklaşık 7 yıldır beni sevmektedir. Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi, benim Hazar Ergüçlü ile görüşmemi engellemektedir. Hazar’ı öldürmeye çalışıyorlar. Hatta Hazar’ı zehirlediler, ben kurtardım. Hazar’ı Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi zehirlemektedir. Bu nedenle kendilerine tehdit içerikli mesajlar attım. Kabul ediyorum” dedi.

CEZAİ EHLİYETİNİN YERİNDE OLMADIĞI BELİRLENDİ


Soruşturmayı yürüten savcılık, Sinan A. hakkında ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından 9 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Sinan A. ifadesinde tutarlı ve mantıklı açıklamalarda bulunmaması üzerine cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için hastaneye sevk edildi. Raporda, sanık Sinan A.’nın cezai ehliyetinin yerinde olmadığı belirtildi.

AKLİ DENGESİ OLMAYAN SİNAN A. TEDAVİ GÖRECEK

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada kararını açıklayan mahkeme, Sinan A.’nın üzerine atılı suçları işlediğinin sabit olduğu, ancak akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesiyle ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından hakkında ceza verilmesine yer olmadığına karar verildi.

Akıl sağlığı yerinde olmayan Sinan A.’nın yüksek güvenlikli bir sağlık kurumunda korunma ve tedavi altına alınmasına karar veren mahkeme, sanığın yerleştirildiği sağlık kurumunca düzenlenen raporda toplum açısından tehlikenin ortadan kalktığı veya önemli ölçüde azaldığının belirtilmesi üzerine serbest bırakılmasına hükmetti.

 

Tatlıtuğ çiftine mahkemeden kötü haber: Tedavi görecek ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.