Tatlıtuğ ailesinden kötü haber geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, geçtiğimiz hafta Bursa'da bulunan özel bir hastanede endoskopi operasyonu geçirdiği ve Başak Dizer'in babasının da aynı hastanede kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

Sözcü'de yer alan habere göre: Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 senesinde Fransa’nın başkenti Paris’te evlenen ve bu sayede magazin basınının yakından takip ettiği Başak Dizer, geçtiğimiz hafta Bursa’da endoskopi operasyonu geçirdi. Bunun yanı sıra Başak Dizer’in babasının uzun süredir Dizer’in endoskopi operasyonu geçirdiği hastanede kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.

SIK SIK ZİYARETE GİDİYORLAR

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu ve yönetmenliğini üstleneceği Organize İşler 2’de rol alacak olan Kıvanç Tatlıtuğ’un, eşi Başak Dizer ile birlikte sık sık Dizer’in babasını ziyaret etmek için Bursa’ya gittiği de gelen bilgiler arasında.

Tatlıtuğ ailesinden kötü haber geldi! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer kanser babası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.