Tatilde talihsiz kaza! Orhan Gencebay sevenlerini endişelendirdi

77 yaşındaki usta sanatçı Orhan Gencebay, hayranlarını korkuttu. Şimdilerde Bodrum'da tatilde olan Orhan Gencebay, talihsiz bir kaza geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay'ın az kalsın parmağı kopuyordu. İşte Orhan Gencebay'ın son sağlık durumu...

Bodrum'da tatilde olan Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirdi. Şezlongu açmaya çalışırken sol elinin işaret parmağını sakatlayan ünlü sanatçı soluğu hastanede aldı.


Gencebay, yaşadığı kazayla ilgili şöyle konuştu:

"Apar topar hastaneye gittim. Bir cerrah için elleri ne kadar kıymetliyse bir müzisyen için de öyle. Saz çalarken sol elimi kullanıyorum. İşaret parmağımı kaybetseydim müzik yaşamım zora girerdi. Parmağıma 11 dikiş atıldı. Ucunda da ufak bir kırık var."

Tatilde talihsiz kaza! Orhan Gencebay sevenlerini endişelendirdi

''NAZAR BİZE NE YAZAR''

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'ın haberine göre; Orhan Gencebay, "On gün sonra parmağımdaki atel çıkacak. Stüdyo çalışmalarımdan hemen sonra bunu yaşadım. Ama oğlumun dediği gibi nazar bize ne yazar. Allah beterinden korusun" dedi.

 

Tatilde talihsiz kaza! Orhan Gencebay sevenlerini endişelendirdi ile ilgili etiketler Orhan Gencebay kaza Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.