Tatilcilere kötü haber! Bu illere şiddetli yağış uyarısı yapıldı...

Meteoroloji tatil beldeleri ile ünlü İzmir, Muğla ve Aydın başta olmak üzere yurdun batı kesimlerinde şiddetli yağış beklendiği konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra batı kesimlerde etkisini arttıracak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Denizli, Manisa ile İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri, Burdur, Isparta, Balıkesir’in güneyi ile Eskişehir’in güney çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğini açıkladı.

Meydana gelebilecek sel, su baskını,yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Tatilcilere kötü haber! Bu illere şiddetli yağış uyarısı yapıldı... ile ilgili etiketler Sel (Doğa olayı) tatil dolu şiddetli yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.