Tatilciler dikkat! Müsilaj Bozcaada'ya ulaştı

Çanakkale Boğazı’nda görülmeye başlayan deniz salyası Kuzey Ege’nin turizm merkezi olarak bilinen Bozcaada ilçesinde de görüldü. Lodosun etkisiyle feribot iskelesine dolan beyaz ve yapışkan tabakasıyla kötü bir görüntü oluşturdu. Neyseki müsilaj adanın denize girilen koy ve diğer plajlarında deniz salyasına rastlanmadı.

Marmara Denizi'ni saran müsilaj (deniz salyası) Çanakkale'deki Bozcaada'ya da ulaştı.

Ocak ayında Marmara Denizi’nde, Mart ayında ise Çanakkale Boğazı’nda görülmeye başlayan deniz salyası Kuzey Ege’nin turizm merkezi olarak bilinen, sanatçıların, iş adamları ve pek çok ada sevdalısının uğrak yeri olan Bozcaada ilçesinde de görüldü.

Tatilciler dikkat! Müsilaj Bozcaada'ya ulaştı

Bozcaada feribot iskelesi yanındaki balıkçı barınağının içerisinde bugün saat 16.00 sıralarında lodosun etkisiyle dolmaya başlayan müsilaj, beyaz ve yapışkan tabakasıyla kötü bir görüntü oluşturdu.

Belediye ekipleri vidanjörle balıkçı barınağı içerisinde müsilaj temizliği faaliyetlerini sürdürürken, adanın denize girilen koy ve diğer plajlarında deniz salyasına rastlanmadı.

Tatilciler dikkat! Müsilaj Bozcaada'ya ulaştı ile ilgili etiketler Bozcaada müsilaj marmara denizi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.