Tatil yapmak için Uludağ'a gidecekler dikkat! Birçok araç su kanalına uçuyor...

Ülkemizin kış turizminin en önemli merkezlerinden olan Uludağ'ın yolu lunaparktaki çarpışan arabalara döndü. Kış lastiksiz ve zincirsiz karlı yolları aşmaya çalışa vatandaşlar büyük sorunlar yaşadı. Yolda kalan araçlarda maddi hasarlar meydana gelirken kimi araçlar ise su kanallarına uçtu. Jandarma, bölgeyi abluka altına aldı.

Türkiye'de kış turizmi denilince akla ilk gelen yerlerden olan Uludağ'da araçlarını kışa hazırlamayan vatandaşlar büyük sorunlarla karşılaştıç 

ZİNCİRSİZ VE YAZ LASTİKLERİYLE ÇIKMAYA ÇALIŞTILAR

Yoğun kar yağışı altında kalan Uludağ'a yolu zincirsiz ve yas lastikleri ile çıkmayan sürücülerin kazalarıyla doldu.

Tatil yapmak için Uludağ'a gidecekler dikkat! Birçok araç su kanalına uçuyor...

BAZI ARAÇLAR SU KANALLARINA UÇTU

Yolda kayan araçlarda maddi hasar meydana gelirken, bazı araçlar su kanallarına uçtu. Çekicilerin çıkarttığı araçlar kullanılamaz hale gelirken, jandarma ekipleri bölgeyi abluka altına aldı.

Tatil yapmak için Uludağ'a gidecekler dikkat! Birçok araç su kanalına uçuyor... - Resim : 2

GEÇİŞLERDE BÜYÜK DENETİM BAŞLATILDI

Zirveye çıkmak isteyen sürücüler tek tek durdurulup jandarma ekipleri tarafından denetlenirken, kış lastiği ve zinciri olmayan araçların geçişine izin verilmedi.

Tatil yapmak için Uludağ'a gidecekler dikkat! Birçok araç su kanalına uçuyor... - Resim : 3

Tatil yapmak için Uludağ'a gidecekler dikkat! Birçok araç su kanalına uçuyor... ile ilgili etiketler Uludağ kar Araç kaza Su yol kanal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.