Tatil kabusa döndü: 5'i çocuk 10 yaralı

Meslektaşlarıyla tatile giden doktor Meltem Küçükbağ'ın kullandığı cip takla attı. Kazada 5'i çocuk 10 kişi yaralandı. Cipte bulunan yaralı 3 kadın doktora ve çocuklara ilk müdahaleyi arkadan gelen otomobildeki doktorların eşleri yaptı.

Düzce'den Mersin'e tatile gitmek isteyen doktorlar 2 araçla yola çıktı. Psikiyatri uzmanı Dr. Meltem Küçükbağ (32) yönetimindeki 06 FL 5460 plakalı 7 kişilik cipe 3 kadın meslektaşını ve çocukları aldı.

Tatil kabusa döndü: 5'i çocuk 10 yaralı

Karaman'ın Ayrancı ilçesi yakınlarında, Küçükbağ yönetimindeki cip sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada cip sürücüsü Küçükbağ ve cipte bulunan meslektaşları ile çocukların da olduğu 10 kişi yaralandı.

Tatil kabusa döndü: 5'i çocuk 10 yaralı - Resim : 2

Kadın doktorların ve çocukların bulunduğun aracını takip eden erkek doktorlar ise eş ve çocuklarına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar çağrılan ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma, Ayrancı ve Ereğli ilçe Devlet Hastanelerine sevk edildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Tatil kabusa döndü: 5'i çocuk 10 yaralı ile ilgili etiketler Karaman kaza tatil yolu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.