Tatil dönüşü büyük şok yaşadı! Tuğba Özerk'in evine hırsız girdi

41 yaşındaki ünlü şarkıcı Tuğba Özerk ve Haziran ayında nikah masasına oturduğu iş insanı eşi Gökmen Tanaçar ile birlikte hem tatil yapmak için hem iş için gittiği Yunanistan'ın başkenti Atina dönüşü büyük bir şok yaşadı. Çiftin evlerine tatilde oldukları sırada hırsız girdi. İşte detaylar...

Tuğba Özerk, 1,5 yıl aşk yaşayıp 5 ay önce nikah masasına oturduğu eşi Gökmen Tanaçar'la gittiği Yunanistan dönüşü büyük şok yaşadı. Çift, Bebek'teki evlerine hırsız girdiğini fark etti. İkilinin, evde olmadığını fırsat bilen hırsızlar, kasayı açamayınca götürmek için uğraşsalar da başarılı olamadı.

KOSTÜMLERİ ÇALINDI

Milliyet'in haberine göre; Evi dağıtarak, değerli eşyaları aldıkları öğrenilen hırsızlar, şarkıcının kostümlerini de çaldı. Çift, şikayetçi olurken, Özerk'in olaydan çok etkilendiği öğrenildi. İkili, evinin kapısının kilidini değiştirip, önlemlerini de artırdı.


Tatil dönüşü büyük şok yaşadı! Tuğba Özerk'in evine hırsız girdi

 

Tatil dönüşü büyük şok yaşadı! Tuğba Özerk'in evine hırsız girdi ile ilgili etiketler Tuğba Özerk hırsız Hırsızlık Gökmen Tanaçar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.