Taş Kağıt Makas'ta Umut'a ters köşe! Avukat son anda vazgeçti! Artık Umut'un kendinden başka kimsesi yok!

Taş Kağıt Makas dizisi son bölümü ile herkesi ekranlara kilitledi. Taş Kağıt Makas dizisinde adaletin yerini bulacağını düşünen Umut'a avukattan büyük şok. Sana güvendim diye sitemde bulunan Umut artık babasını kurtarma yolunda yalnız. İşte diziye damga vuran anlar ve Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Babasını kurtarmak için çaba gözteren Umut'a Harun'dan şok eden ters köşe. Harun mahkemeye kanıt videosunu vermiyor. O anlarda büyük üzüntü yaşayan Umut artık babasını kurtarma yolunda yalnız ve çaresiz.Ancak Umut'un dönüşü muhteşem oluyor. 

TAŞ KAĞIT MAKAS UMUT AVUKAT OLDU! 

Taş Kağıt Makas dizisi son bölümde göz yaşları sel oldu. Güçlünün adaleti satın aldığı bölümde Umut çaresiz kaldı ve bu düzeni değiştirmek için avukat olarak geri döndü.

TAŞ KAĞIT MAKAS YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Taş Kağıt Makas'ta Umut'a ters köşe! Avukat son anda vazgeçti! Artık Umut'un kendinden başka kimsesi yok! ile ilgili etiketler Taş Kağıt Makas dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.