Tartıştığı sürücünün yüzüne tükürmüştü! Irmak Arıcı özür bile dilemedi

Şarkıcı Irmak Arıcı, geçtiğimiz pazartesi akşam saatlerinde Caddebostan'da trafikte tartıştığı Recep Karaslan isimli bir sürücünün yüzüne tükürmüştü. Arıcı'nın bu skandal davranışı sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yapan Arıcı'nın özür dilememesi yeni tepkilere neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde Caddebostan Kalamış’ta yaşanan olayda; 26 yaşındaki Recep Karaslan isimli bir vatandaş işe gittiği sırada aracıyla kırmızı ışıkta durmuş, yeşil ışık yanınca yoluna devam etmek istemişti. Önündeki araç ilerlemeyince kornaya basan Karaslan’ın önündeki aracın sürücüsü olan ve kornaya sinirlenen şarkıcı Irmak Arıcı, aracından inerek Karaslan ile tartışmaya başlamış ve hakaretler savurup, Karaslan'ın kolunu sıkıp yüzüne tükürmüştü.

 

 SÜRÜCÜ, IRMAK ARICI'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU


"Senin gibi insanlara nasıl tükürüyorum. Allah'ın eziği" diyen şarkıcının o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilmişti. Yaşadığı olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden Karaslan daha sonra polise giderek Irmak Arıcı’dan şikayetçi oldu.

 Irmak Arıcı

Recep Karaaslan'ın videoya aldığı olay sonrası genç şarkıcı Irmak Arıcı büyük tepki çekmişti. Irmak Arıcı son olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Irmak Arıcı'nın 'dik duranlara saygı duyun' dediği sözlerinin arasında "özür" ifadesinin bulunmaması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.


İşte Arıcı'nın o paylaşımı

ırmak arıcı

Tartıştığı sürücünün yüzüne tükürmüştü! Irmak Arıcı özür bile dilemedi ile ilgili etiketler Sosyal Medya Irmak Arıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.