Tartışmalara neden olan müzik kısıtlamasıyla ilgili yeni gelişme: Bakan ile görüştüm kalkacak!

1 Haziran itibariyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısıtlamaların gevşetilmesi açıklamaları sonrası mekanlarda müziğin 24.00 ile sınırlandırılması kararı sosyal medyada tepkiye neden olmuştu. TURYİD Başkanı Kaya Demirer, müziğin saat 24.00 ile sınırlandırılmasının kademeli normalleşmenin bir parçası olduğunu ve kısıtlamanın kalkacağını söyledi.

Antalya’da gerçekleştirilen Birinci Uluslararası Gastronomi Turizm, Ağırlama, Otel, Restoran ve Yatırım Zirvesi fSUMMIT’in gündeminde müzik kısıtlamaları vardı.

Dünya'dan Hüsniye Güngör'ün haberine göre; Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer zirvede yaptığı konuşmada, mekanlardaki müzik kısıtlamasının kalkacağını söyledi.

"KISITLAMA YAKIN BİR ZAMANDA KADEMELİ OLARAK KALKACAK"

Antalya’ya gelmeden önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyleyen Demirer şu bilgiyi verdi: “Kendisinin de izniyle buradan duyurmak isterim ki, müziğin 24.00 ile sınırlandırılması kademeli normalleşmenin bir parçası. Sayın Bakan bunu başka hiçbir yere çekmeye gerek olmadığını, kısıtlamanın yakın bir zamanda kademeli bir şekilde kalkacağını söyledi.”

Tartışmalara neden olan müzik kısıtlamasıyla ilgili yeni gelişme: Bakan ile görüştüm kalkacak! ile ilgili etiketler müzik kısıtlama Bakan başkan yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.