Tarsus biraz sabırsız: "İlimize hoş geldiniz" tabelaları asıldı bile

Devlet Bahçeli'nin '100 il' çağrısının ardından AK Parti'nin de öneriye sıcak bakmasıyla 'Hangi ilçeler il olacak?' sorusu merakla beklenmeye başlandı. Henüz il olacak iller belli değilken Mersin'in Tarsus ilçesinden sürpriz bir hamle geldi.

Türkiye'deki il sayısının 100'e çıkması konusunda adımların atılmaya başlanmasının ardından Mersin'in Tarsus ilçesi girişine "İlimize hoş geldiniz" tabelaları asıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından daha önce başlatılan "İl'le de Tarsus" çalışmalarına hız verildi. Bu bağlamda ilçe girişine "Tarsus il oluyor", "İlimize hoş geldiniz" tabelaları asıldı.

Başkan Bozdoğan, Başkan Bozdoğan, Tarsus'un hem coğrafi konumu hem de tarım ve turizmiyle önemli bir kent olduğunu belirtti. İlçenin 400 bini geçen nüfusa sahip olduğunu aktaran Bozdoğan, "Tarsus il olmayı hak ediyor" dedi.

Tarsus biraz sabırsız: "İlimize hoş geldiniz" tabelaları asıldı bile

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümünde 100 maddelik Anayasa teklif metnimiz de çoktan hazırlanmıştır. Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür." demişti.

 

Tarsus biraz sabırsız: "İlimize hoş geldiniz" tabelaları asıldı bile ile ilgili etiketler Tarsus Mersin Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.