Tarlusal nasıl kullanılır? Günde kaç kez alınır? Adet söktürücü ilaç Tarlusal kullanımı

Kadınların en çok kullandığı adet söktürücü ilaç Tarlusal hakkında bilgiler merak ediliyor. Adet söktürücü ilaçların etkisini göstermesi genel olarak 3 ila 5 gün arasında değişebiliyor. Yan etkileri de oluşabilen bu ilaçlar arasında Tarlusal adet söktürücü ilacın kullanımı nasıl olmalıdır?

Adet söktürücü ilaçların faydaları ve yan etkileri konusunda araştırma yaparken genel olarak bu ilaçların etkisinin 3. günden sonra başladığı görülür. Tarlusal'ın kullanımını bitirdikten sonra adet kanamasının 3 gün içinde başlaması beklenir. Bu süreç bazen uzayabilir. 10 günü bile bulabilir. Tek başına kullanımının tavsiye edilmesinin en önemli nedeni kesin hamilelik şüphesinin bulunmaması gerektiğidir.

Tarlusal ağızdan alınır. Aç karnına ya da tok karnına fark etmez. Yemeklerden önce de sonra da kullanbilirsiniz. Tarlusal'ın Tabletleri çiğnenmeden ve ezmeden bol miktarda su ile yutulması gerekir.

TARLUSAL NASIL KULLANILIR? GÜNDE KAÇ KEZ ALINIR?

TARLUSAL endometriozis tedavisinde menstrüel siklusun ilk gününden başlanarak ardışık olarak 90 gün süreyle günde üç kez 10 mg alınır. Sekonder amenore tedavisinde: TARLUSAL sekonder amenore tedavisinde ardışık 3 siklusda 5 ila 10 gün boyunca günde 2.5 mg ila 10 mg alınır.

 

 

Tarlusal nasıl kullanılır? Günde kaç kez alınır? Adet söktürücü ilaç Tarlusal kullanımı ile ilgili etiketler sağlık tarlusal nasıl kullanılır tarlusal günde kaç kez alınır
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.