Tarlada feci kaza! Cesedi 15 saat sonra bulundu

Tekirdağ’da meydana gelen traktör kazası uzun süre fark edilmedi. Tarla yolunda traktör devrilmesi sonucu hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni ise 15 saat sonra bulundu.

Tekirdağ'ın ilçesi Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karacaklavuz Mahallesi mevkiinde traktör ile köyden ayrılan 26 yaşındaki Seçkin Akıncı, tarla yolunda henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve traktörü devrildi.

Tarlada feci kaza! Cesedi 15 saat sonra bulundu

Meydana gelen traktör kazasını uzun süre kimse fark etmezken, yaklaşık 15 saat sonra bölgeden geçen bazı vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Eğimli arazi ve tarla yolunda meydana gelen feci kaza sonrasında bulunan Seçkin Akıncı'nın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Tarlada feci kaza! Cesedi 15 saat sonra bulundu - Resim : 2

Olay yeri inceleme ekipleri de bölgede incelemelerini yaparken, şahsın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Önceki akşam meydana geldiği ileri sürülen kazada hayatını kaybeden şahsın kazadan önce alkollü olabileceği değerlendirilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA

Tarlada feci kaza! Cesedi 15 saat sonra bulundu ile ilgili etiketler Tekirdağ traktör kazası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.