Tarkan'ın yılbaşı gecesi 15 dakika için istediği ücret 'yok artık' dedirtti

Megastar Tarkan yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta konser vermeiş ancak, saat 12'ye doğru sahneden inmişti. "Yeni yıla ailemle gireceğim" diyerek sahneden inenen Tarkan bu davranışıyla tepki toplamıştı. Tarkan'ın sahneden erkenden inme nedeni ortaya çıktı.

Tarkan, Kıbrıs'taki bir otelde yeni yıl konseri vermiş ancak 12'ye çeyrek kala sahneden inmişti. 2023'e girmeye dakikalar kala, "Yeni yıla ailemle gireceğim." diyerek sahneden inen Tarkan'ın 15 dakika için ekstra ücret istediği ortaya çıktı.

2. Sayfa'da yer alan habere göre; Tarkan'ın yılbaşı konseriyle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Yapılan anlaşmanın saat 22:15 - 23:45 arasında olduğu öğrenildi. Megastar, yeni yılın geri sayımında sahnede olmak istemediğini sözleşmeye ekletti.

Tarkan'ın yılbaşı gecesi 15 dakika için istediği ücret 'yok artık' dedirtti - Resim : 2

15 DAKİKA İÇİN 3 MİLYON TL İSTEDİ!

Otel, Tarkan'ın 15 dakika daha kalıp, 2023'ün geri sayımını dinleyicilerle yapmasını istedi. Tarkan 15 dakika için otelden 3 milyon TL daha isteyince anlaşmaya varılamadı.

Tarkan'ın yılbaşı gecesi 15 dakika için istediği ücret 'yok artık' dedirtti - Resim : 3

Tarkan'ın yılbaşı gecesi 15 dakika için istediği ücret 'yok artık' dedirtti ile ilgili etiketler Tarkan Kıbrıs Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.