Tarkan'ın Harbiye konserinde büyük skandal!

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki ikinci konser maratonunda sahne alan Tarkan, ses sistemi ve sahne ledlerinin slaytları çalışmayınca zor anlar yaşadı.

Tarkan, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. '10' adlı albümüyle yaklaşık 400 bin satış rakamıyla listeleri zorlayan Megastar, yedi gün vereceği konser serisinin ilkini önceki akşam gerçekleştirdi.

SES SİSTEMİ VE LED SLAYTLARI ÇALIŞMADI

Görsel şovlarına her zaman önem vermesiyle bilinen Tarkan, seyircinin karşısına çıktığında, ses sistemi ve sahne ledlerinin slaytları çalışmadı.

tarkan-in-ikinci-harbiye-konserinde-buyuk-10006177_5092_m

"BUNUN SUÇLUSU DOLUNAY"

Morali bozulan şarkıcı, "Günlerdir prova yapıyoruz. Çıkar çıkmaz ne ışıklar yandı, ne görüntümüz vardı. Bunun suçlusu Dolunay. Ben etkileniyorum ve inanıyorum. Kaç gündür 'hırr' diye geziyorum. Hoşgörün lütfen. Bazen böyle aksaklıklar oluyor. Önemli olan aramızdaki enerji ve sinerji" şeklinde konuştu.

tarkan-in-ikinci-harbiye-konserinde-buyuk-10006177_5832_m

Megastar, utangaç biri olduğunu da sözlerine ekledi....

tarkan-in-ikinci-harbiye-konserinde-buyuk-10006177_5297_m

Tarkan'ın Harbiye konserinde büyük skandal! ile ilgili etiketler Tarkan Harbiye Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.