Tarkan'dan sevenlerine kötü haber!

Ünlü şarkıcı Tarkan, her yıl eylül ve ekim aylarında yaptığı 10 günlük Harbiye Açıkhava konserlerini bu yıl yapmayacağını açıkladı. Bu kararın nedeni olarak ise Megastar'ın, yeni doğan kızı Liya ile daha çok vakit geçirmek istemesi gösterildi.

Tarkan, her yıl eylül sonu ve ekim başı 10 gün süren Harbiye Açıkhava konserlerine bu sene çıkmamaya karar verdi.

BÜYÜK TALEP VARDI

Şu sıralar Almanya'da bulunan sanatçının, ekim ayında yoğun istek üzerine konser serisiyle hayranlarının karşısına çıkması bekleniyordu. Hatta bu konuda sosyal medyada hastaglar (etiketler) açılmıştı.

Tarkan'dan sevenlerine kötü haber!

ÇOCUĞUYLA VAKİT GEÇİRMEK İSTİYOR

Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre, Tarkan’ın konser vermekten son anda vazgeçtiği öne sürüldü. Bunun nedeni olarak ise Tarkan’ın yeni doğan bebeği Liya ile daha çok vakit geçirmek istediği belirtildi.

EKİBİNİN ÜCRETİNİ ÖDEDİ

Tarkan, yapmayacağı 10 konser için senelerdir birlikte çalıştığı 10 kişilik müzik ekibinin kaşe ücretlerini ödedi. Şarkıcının çalışma arkadaşlarına takındığı bu davranış “İşte Megastar böyle olunur” dedirtti.

Tarkan'dan sevenlerine kötü haber! ile ilgili etiketler Tarkan baba Konser Harbiye açıkhava
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.