Tarkan'dan hayranlarına büyük müjde

Tam 4 yıldan bu yana pop müzik albümü için çalışmalarını sürdüren Tarkan, sonunda yeni albümünü bitirdi. Albümün tamamlandığını aranjör Ozan Çolakoğlu duyurdu.

Tarkan’ın uzun süredir devam eden albüm çalışmaları tamamlandı. Megastar’ın merakla beklenen pop albümünün kayıtlarının bittiğini ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu, Twitter hesabından duyurdu. Çolakoğlu, “Albüm bitti. Tüm şarkılar yeni ve albümün adı da belli” ifadelerini kullandı.

sdlhfgyhjasdf

Tarkan, pop şarkıların yer aldığı son albümü ‘Adımı Kalbine Yaz’ı 2010 yılında çıkarmış, 2016 Mart ayında da Türk sanat müziği eserlerinden oluşan “Ahde Vefa”yı yayınlamıştı.

Tarkan’ın son albümünde 15 şarkının yer alacağı duyurulmuştu. Şubat ayında Darüşşafaka yararına konser veren Tarkan, “Dört yıldır çalıştığım pop albümümü sıcaklar gelince çıkaracağım. Şarkılar size layık olacak” açıklaması yapmıştı.

İMAJI MERAK KONUSU

Öte yandan her albüm çalışmasında imajını yenilemesiyle bilinen Tarkan’ın bu kez nasıl bir belirleyeceği hayranlarının merak konusu oldu.

Tarkan'dan hayranlarına büyük müjde ile ilgili etiketler Tarkan Ozan Çolakoğlu yeni albüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.