Tarkan, Pınar Dilek Tevetoğlu'na aşkını haykırdı

Bir süredir ailesiyle birlikte Almanya'da yaşayan Megastar Tarkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti. 2016 yılında hayatını birleştirdiği eşi ve kızı Liya'nın annesi Pınar Tevetoğlu ile birlikte İstanbul gecelerinden romantik paylaşım yaptı.

Yaklaşık iki yıldır Almanya'da yaşayan ve koronavirüs nedeniyle konserlerine ara veren ünlü şarkıcı Tarkan, eşi Pınar Dilek ve kızı Liya ile birlikte Türkiye'ye geldi. Reklam filmi ve yeni şarkı hazırlığı yapan 49 yaşındaki Megastar geçtiğimiz günlerde reklam filminin çekimleri için kamera karşısına geçti.

 

'BU GECE YOKTU BENDEN DAHA BAHTİYARI'

Eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte İstanbul'un keyfini çıkan Tarkan, Instagram hesabından romantik bir paylaşımda bulundu. Boğaz'da eşiyle birlikte selfie yaptığı fotoğrafı paylaşan Tarkan, eşine aşkını haykırdı. Paylaşımına "Bir yanımda can Pınar’ım, öte yanımda eşsiz İstanbul boğazı… Dün gece yoktu benden daha bahtiyarı :) E bir aşk adamı olarak arada romantik olmazsam olmaaaz" notunu düştü.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tarkan (@tarkan)'in paylaştığı bir gönderi

 

Tarkan, Pınar Dilek Tevetoğlu'na aşkını haykırdı ile ilgili etiketler Tarkan İstanbul Sosyal Medya pınar dilek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.